Pages

Wednesday, March 25, 2009

Am văzut...

Mulholland Dr. (2001) Un film absolut lynchian, cu Naomi Watts în rolul principal. David Lynch e faimos pentru bizarul filmelor sale, și pentru refuzul său de a le explica, cu toate acestea aprecierea sa în comunitatea cinematografică nu scade. Acest film nu face excepție de la stilul său, și este genial. Filmul te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul său, chiar și în cele mai calme momente. Trebuie văzut.

Casablanca (1942) Da, abia acum am văzut Casablanca. Din vreun motiv niciodată nu m-a atras, deși e considerat de mulți cel mai bun film al tuturor timpurilor. Deși nu sunt de accord cu acele personae, trebuie să recunosc că e un film foarte bun, care își va menține statutul în ciuda vârstei, sau a filmelor ce vor apărea. Recomandat tuturor. Locul 11 pe IMDb 250.

Into the wild green yonder (2009)
Ultimul din cele 4 filme, direct pe DVD, Futurama. Deși nu știu care e reacția celor care nu au urmărit serialul, din punctul meu de vedere e cel mai bun din cele 4. Dacă nu știți de Futurama, merită să vedeți vreo 2 episoade, dacă vă place, nu pierdeți acest film.

No comments:

Post a Comment