Pages

Sunday, May 3, 2009

Ultimul film a lui Heath Ledger va rula la Cannes

S-a anuntat oficial "The Imaginarium of Doctor Parnassus" va rula, in afara competitiei la Cannes, in a doua jumatate a lunii mai.
Filmul regizat de Terry Gilliam, cu care Ledger a lucrat in "Fratii Grimm", spune povestea unui director de teatru (Christopher Plummer) care a facut un pact cu Diavolul (Tom Waits) in urma caruia a ajuns nemuritor. In schimb va trebui sa i-o dea pe fiica sa. Cand Diavolul vine sa-si ia partea, barbatul angajeaza un tanar sa o salveze, Tony, jucat de Ledger.
Moartea tanarului actor aproape ca a cauzat anularea filmului, insa Gilliam a gasit o metoda sa finalizeze proiectul. Actiunea avand loc in mai multe dimensiuni, rolul lui Tony va fi jucata de alt actor in fiecare dimensiune. Ledger a terminat filmarea pentru prima dimensiune, in celelalte trei personajul va fi jucat de Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrel. Cei trei isi vor dona castigurile familiei decedatului.

Filmul va avea premiera propriu zisa abia in Octombrie, deci avan-premiera sa de la Cannes e o bucurie pentru fani lui Ledger sau Gilliam, considerand cat de secret se tine totul, filmul neavand inca nici un trailer publicat.

No comments:

Post a Comment