Pages

Wednesday, October 14, 2009

Ce ne pregateste viitorul in materie de horror

Filmele cu vampiri au fost facute, refacute, reinventate etc in ultimii 25 ani, si mai multi. Iar faptul ca singurul film care a adus o latura cat de cat originala in acest domeniu in ultima vreme este "Twilight" demonstreaza destul de bine cat de jos a scazut acest gen. De aceea m-am bucurat cand am vazut acest trailer. Nu stiu daca va fi un film bun (trailerele fac toate filmele sa para bune), dar macar are o abordare originala. Ah, si ii are pe Willem Dafoe, Ethan Hawke si Sam Neill.




Filmele cu varcolaci insa nu au avut acelasi succes, ultimele mari francize in materie, erau filme cu vampiri cu varcolaci in planul doi: "Underworld" si da doamne "Twilight". Acest film nu este neaparat original, este un remake dupa unul din primele filme cu varcolaci, dar macar e un efort si arata bine. Si are si el parte de un trio puternic in rolurile principale, Benicio del Toro, Anthony Hopkins si Hugo Weaving, Plus incantatoarea Emily Blunt.

Sorry dar e singurul trailer pe care l-am gasit cu embeding, trailerul in sine incepe pe la 45 de secunde:


In ultimii ani marile francize de slashere au primit o repornire prin remake-uri ale inceputului, Halloween, Friday 13th, Texas Chainsaw Massacre, The Hills Have Eyes (am auzit ca si Scream va primi un remake). Nu m-au interesat nici originalele nici remakeurile. Dar acest remake este unul care m-a facut sa ridic o spranceana, in mare parte din cauza ca killerul e antagonistul meu principal, si repornirea arata promitatoare. Nu zis nimic, uitati-va la trailer. Ok, o chestie zic, nu cred ca ar fi putut gasi pe cineva mai potrivit de Jackie Earle Haley (Watchmen) sa-l inlocuiasca pe Robert Englund.

No comments:

Post a Comment