Pages

Monday, May 30, 2011

Rio (2011) - un review telegrafic

Blu este un papagal care nu a învățat niciodată să zboare și se bucură de o viață confortabilă împreună cu proprietara lui și cea mai bună prietenă, Linda, undeva prin Minnesota. Blu și Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existența unui alt papagal ce se află în Rio de Janeiro, vrând nevrând, ajung acolo și începe nebunia.

Vocea lui Jesse Eisenberg face tot filmul în opinia mea și îl și salvează . Este perfectă pentru Blu, un papagal timid, nesigur pe el și stânjenit de mediul nou în care se află.

Vizual vorbind, o simfonie de culori că doar vorbim de păsări și mai suntem și în Rio pe deasupra. O adevarată cromoterapie tot filmul.

Când am văzut cine iși mai imprumută vocea pentru film, m-am așteptat la mult mai mult de la George Lopez, Will.i.am și Jamie Foxx nu au fost prea reușiti nici ei, noroc cu cuțu Luiz care măcar el m-a facut să râd bine.

Muzica te mai face din când în când să mai dai din cap.

Concluzie: deși a fost un proiect foarte ambițios, nu le-a prea ieșit. Dacă îl vedeși cu copilul vostru ( asta în caz că avem vreun follower cu copii, mira-m-aș :D ) sau vreun văr/verișoară, nepot/nepoată mică, s-ar putea să va încânte mai mult. Sau într-o duminică în care până și Thor s-ar putea să fie un film prea greu. În caz că mai e pe la cinema, nu vă obosiți ( sigur va fi și obligatoriu 3D ).

No comments:

Post a Comment