Pages

Thursday, August 25, 2011

One thing led to another..short film: Morgan and Destiny’s Eleventeeth Date – The Zeppelin Zoo

On a film related note, am citit pe IMDb un snippet dintr-o stire de pe Huffington Post cu titlul: "Joseph Gordon-Levitt channels Kurt Cobain" (see full article on Huffington Post >> http://www.huffingtonpost.com/2011/08/25/joseph-gordon-levitt-covers-lithium-nirvana_n_936458.html). Fiind interesat de ambii subiecti ai titlului am zis hai sa vedem ce-o mai fi si asta. Cand citesc stirea aflu nu doar ca Joseph Gordon-Levitt este part-time musician, nu doar ca a fost aseara in Seattle, nu doar ca a fost pe scena, ci si ca a cantat o varianta a melodiei Lithium pt publicul local, ca si tribut adus inconfundabilului Kurt. Pentru die-hard Nirvana fans, coincidence or not, ne apropiem si de un re-issue al faimosului Nevermind cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la lansarea originala. Aveti versiunea lui mai jos (quite good, might I add):



Ce am mai aflat citind stirea este ca JG-L (are un nume prea lung. stick with one surname, you pretentious bastard!) are si un side-project de prin 2005, denumit hitRECord.org care s-a dezvoltat intr-o comunitate de 10.000 avataruri (sau persoane). Este un open-source collaborative network cu scopul de a aduce laolalta artisti multimedia de toate soiurile (video, photo, music, writing) cu scopul de a crea proiecte multimedia intr-un mediu liber on-line, fara dezavantajele si rigorile corporate world. JG-L l-a descris ca o alternativa unde poate sa "freak out a bit" si sa fie "a little less professional". Am pus mai jos un short video cu JG-L explicand cum functioneaza toata treaba si cum au ajuns si pe la Sundance.


Continuand tema "one thing led to another", din video-ul de mai sus (daca v-ati uitat la el) am aflat despre unul din short-urile facute de aceasta masina invizibila de hamsteri obscuri care traiesc pe fibra optica. Short-ul este intitulat "Morgan and Destiny’s Eleventeeth Date – The Zeppelin Zoo" si este despre o plimbare a unui cuplu prin fantasticul Zeppelin Zoo, un amestec de Imaginarium plus vaudeville, only with animals. Povestea e clasica...boy and girl impreuna, se intalnesc cu fostul boy, girl becomes damsel in distress, boy and new boy fight to help girl. DAAAR, va dau aici o mostra din scenariu (interpretat fonetic de mine, dupa ureche). Fiti atenti!!

"The duo partoke in a pair of pink fluff-pops. Destiny masticated her suger-stick sexofragasly, leaving Morgan haberdashed. So hornified was he that he was blinkified to the slinkish arrivement of Lionel, Destiny's pre-now love-buddy and a cognified smonorific Lothario." How awesome is that?!?! So, one thing led to another, which led to this:


8 comments:

  1. ma bucur ca ti-a placut. din seria actori muzicieni o sa revin mai incolo cu un articol despre Dr. House - Hugh Laurie si incursiunea lui in New Orleans blues.

    ReplyDelete
  2. culmea e ca inainte sa citesc asta eram in living si ma uitam la bucati din inception, si era scena cu lupta fara gravitatie, and i was thinking, this guy's really good.
    si ce voce groasa are

    ReplyDelete
  3. you do that my friend.
    esentialmente if reviews are not your thing, articolele astea sunt baza

    ReplyDelete
  4. dar ce zici de short? mi se pare foarte tare...si si vazand explicatia lui despre cum a evoluat. ala o avut o idee, ala o scris un scenariu (asa un scenariu am fi scris noi in vremurile noastre de pamfletari la Cluj :D), altu o desenat, altu o animat si a iesit chestia asta gen Laurel & Hardy, silent era mix.

    ReplyDelete
  5. fascinant. Habar n-aveam ca JG-L face si muzica dar nu mi se pare deloc surprinzator. Iar Zepellin Zoo e o ciudatenie tare misto. Ai vazut asta: http://youtu.be/vk3J3IDrrYs ? Probabil e o serie intreaga.

    ReplyDelete
  6. Pentru full transcript click here: http://astrangerelegance.blogspot.com/2010/08/130810.html

    ReplyDelete
  7. Mersi pt scenariu. L-am nimerit relativ in transcrierea mea fonetica. Nu il vazusem. Se pare ca Morgan M. Morgansen's Date with Destiny este originalul, si asta cu Zeppelin Zoo e sequelul. btw, Lionel, rivalul lui JG-L in lupta din Zeppelin Zoo e Channing Tatum, also known for Step Up, Step Up 2 si G.I. Joe: The Rise of the Cobra :D

    ReplyDelete