Pages

Friday, August 19, 2011

Trailerul zilei: The Woman in Black

Bazat pe un roman horror care a inspirat si o piesa de teatru care din 1987 se joaca in continuu la Londra (e pe locul doi ca lungime de productie), "The Woman in Black" este de asemenea al treilea film al renascutei companii Hammer, care a produs filme de groaza in anii '60 (Dracula cu Christopher Lee, Frankenstein, The Mummy etc),   si care dupa zeci de ani de repaus a produs de curand "The Resident" si "Let Me In".
Filmul este de asemenea prima performanta cinematografica a lui Daniel Radcliffe dupa Harry Potter, si desi este un film despre supernatural, rolul pare foarte diferit decat cel care l-a facut faimos, salvandu-l poate de la soarta lui Mark Hamill si alti actori care nu au gasit roluri datorita identificarii lor cu un rol faimos.

Desi trailerul e cam plin de cliseele acestui gen, si implicit filmul pare sa nu fi scapat de formule de filme cu case bantuite, povestea e destul de solida (am vazut piesa acum vreo 2 ani), si pare a fi una din productiile de calitate ce ne asteapta in viitor. Vom mai vorbi dupa ce iese:

No comments:

Post a Comment