Pages

Wednesday, July 4, 2012

Noapte alba in Bucuresti in cele mai cool localuri

Vara asta site-ul de coolhunting raluk.ro (a carui estimat membru sunt) organizeaza o noapte de distractie originala pentru cei care se vor afla in Bucuresti pe 14 iulie.


De la ora 22:00 pana la 04:00 un numar de localuri special selectate isi vor tine usile deschise exclusiv pentru cei care participa la eveniment. Participantii vor primii in fiecare local o optiune (bautura/mancare) de pe meniu plus o stampila cu una din literele R, A, L, U, K. Cei care au toate cele cinci vor putea intra la final la party-ul de la Madame Pogany. Aici vor fi concursuri pe diverse nivele depinzand de numarul de stampile:
Level 1 - minim 5 stampile
Level 2 - minim 10 stampile
Level 3 - minim 15 stampile

Localuri participante:


ZONA AMUSE-BOUCHE: HOBBY CAFE, CEAINARIA TABIET, CAFFE TABIET (Avrig), CAFFE D’ARTHE, RESTAURANT XANADU, LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie)
ZONA PLAT DE NUIT: CAFE VERONA, THE HARBOUR, GRADINA OAR, ZVON CAFE (Rosetti), THE EMBASSY, BOHEMIA TEA HOUSE, SERENDIPITY, LENTE & CAFEA
ZONA DESSERT A MINUIT: CHOCOLAT (Dorobanti), OSTERIA GORGIA, RENDEZ-VOUS AMBIANCE (Floreasca), MADAME POGANY - MARELE PARTY FINAL

Harta


Desfasurare pas cu pas

"Incepeti traseul KoolHunt din orice punct al Bucurestiului si vizitati cate localuri doriti... sau cat va tin picioarele! In fiecare din localurile participante, veti primi un preparat din partea casei si o stampila. Cand vine ospatarul cu preparatul gratuit, intindeti o mana, un picior, orice, stampilati-va oriunde pe corp – fiecare stampila conteaza! Nu va dati batuti pana cand nu sunteti “tatuati” cu toate cele 5 litere: R, A, L, U si K. Puteti aduna si mai multe stampile, dar doar cu un set de 5, doar cu “RALUK” stantat undeva – oriunde! – pe corp veti putea intra la marele party final, din Madam Pogany.

Acolo, in creierii noptii, dupa ce-ati petrecut pe traseu fiecare in ritmul vostru, veti petrece impreuna cu echipa Raluk.ro la Marele Party Final! Aici voi, coolhunter-ii pentru o noapte, veti fi premiati – toti cei care au raspuns provocarii, au batut strazile Bucurestiului si s-au infiintat in cat mai multe localuri vor intra in concursurile serii, in functie de numarul de stampile acumulate!

Site oficial cu toate detaliile 

Pagina facebook unde te poti inscrie


No comments:

Post a Comment