Pages

Saturday, August 11, 2012

Stiri din lumea Marvel despre continuarile la Avengers si X-Men: First Class

Producatorul Bryan Singer a anuntat unele din ideiile de baza pentru continuarea la X-Men: First Class, care se numeste preventiv X-Men: Days of Future Past, si se va baza pe seria de benzi cu acelas nume. Nu se stie cat de mult va lua filmul din povestea originala dar e clar ca se va baza pe calatorii in timp. Poate filmul ii va include pe mutantii Bishop si Cable, dar asta ramane de vazut. Filmul va fi sub regia lui Matthew Vaughn, care a regizat prima parte si Kick-Ass, deci are experienta buna cu benzile desenate.






A doua stire vine are legatura tot cu universul Marvel, dar de data asta este legat de mega-proiectul studioului ca a culminat anul acesta cu The Avengers si va culmina in 2015 a doua oara cu The Avengers 2, care, dupa cum au anuntat producatorii, va fi scris si regizat de acelasi Josh Whedon care a facut din primul film asa un succes. Studioul a facut urmatorul anunt:


"Joss Whedon has signed an exclusive deal with Marvel Studios for film and television through the end of June 2015. As part of that deal, Whedon will write and direct Marvel’s The Avengers 2 as well as help develop a new live action series for Marvel Television at ABC. He will also contribute creatively to the next phase of Marvel’s cinematic universe."

No comments:

Post a Comment